Over ons

Glashandel ’t Fean is opgericht in Januari 2016 door Ronald Berkenvelder en Piet Otter. Beide met ruim 30 jaar ervaring en een rugzak vol met kennis.

Ons bedrijf is vooral gericht op het leveren en monteren van glas voor particulieren, bedrijven en aannemers. In de afgelopen jaren dat de glashandel bestaat hebben wij niet stil gezeten , en telt de glashandel nu inmiddels 7 professionele medewerkers.

Glas zetten is een specialisme en daarom staat vakmanschap bij ons hoog in het vaandel. Vanuit onze vakkennis denken we graag mee met de klant. Eerlijk advies voor het afleveren van een perfect product met hoge kwaliteit heeft dan ook al gezorgd voor talloze tevreden afnemers.

Wat is nou kenmerkend voor Glashandel ’t Fean?

Elke opdracht is een nieuwe uitdaging, dat is zo helder als glas!

Glas is een fascinerend product, het isoleert, laat licht toe, biedt veiligheid, geeft sfeer, en ga zo maar door. Wij geven u graag een persoonlijk en eerlijk advies op maat wat het meest geschikt is voor u project. Met de vakkennis van al onze medewerkers kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit van zowel ons werk als onze producten.