Kerst 2023

Het jaar 2023 is voorbij gevlogen. In dit jaar hebben we prachtige beglazing projecten gedaan. Nog een kleine 10 dagen en dan zit dit jaar er echt op. Voordat wij weer fris en fruitig aan 2024 beginnen, gaan wij eerst genieten van de feestdagen met onze dierbaren en laden wij onze batterij weer op.

Wij bedanken onze leveranciers voor de geweldige samenwerking afgelopen jaar, maar nog belangrijker onze klanten; bedankt! voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team. Bedankt dat wij een deel van uw beglazing project mochten zijn.

Vanaf 22 December 2023 t/m 5 Januari 2024 zijn wij met verlof. Vanaf Maandag 8 Januari 2024 staan wij weer tot u beschikking.

Wij kijken er naar uit om u te ondersteunen met zowel kleine als grote beglazing projecten.

Wij wensen u hele fijne Kerstdagen en een gelukkig & gezond nieuwjaar